Urologia Girona / +34 972 204 900 | Català | Castellano | Français | English info@urologiagirona.com

Làser de Pròstata

La introducció del làser en el tractament de la HBP, es pot realitzar amb diferents tipus d’ona de llum segons l’efecte  que es vulgui aconseguir sobre el teixit. (làser verd, làser Holmium, Thulium, Diode). Alguns d’ells permeten fer la fotovaporització de la pròstata, com el làser verd.

A UrologiaGirona, practiquem l’enucleació de pròstata amb làser Holmium que permet el tractament de les pròstates de totes les mides, però especialment de les grans, que anteriorment s’havien de realitzar mitjançant cirurgia oberta. Aquest també ens permet el tractament de les litiasis que eventualment es formen a la bufeta fruït de la obstrucció que causa la pròstata sense necessitat d’una incisió ni d’obrir la bufeta.

Dr Comet i Dr Boix, uròlegs de la Clinica Onyar.

Enucleació Prostàtica amb làser

Es realitza la mateixa intervenció que l’adenomectomia retropúbica via oberta però sense necessitat d’incisió a la pell, ja que a l’emprar el làser ens permet realitzar la intervenció a través de la uretra. Permet tractar pròstates de gran volum. Aconsegueix resultats similars però amb menys pèrdua de sang, disminució de la necessitat de transfusions, un postoperatori i retorn a la activitat habitual més ràpida.